marți, 12 mai 2009

Cele mai cunoscute 4 diete

Dieta cu supa de varza a fost utilizata ani si ani de zile. Acest regim alimentar include mai multe versiuni, dar se recomanda mai mult supă de varză, fiind o dieta cu un continu caloric foarte scăzut. Se slabeste ( asa se spune, eu nu am verificat pentru ca pur si simplu nu suport deloc aceasta supa de varza; pentru mine, e oribila). Cine poate sa tina dieta, va slabi.

Dieta Sonoma a Dr. Connie Gutterson: Acest regim alimentar include antioxidanti din legume, fructe zemoase ( afine, spanac), cereale întegrale şi puţin ulei de migdale. Puteţi chiar să adăugaţi un pahar de vin rosu. Dieta Sonoma este considerata unua dintre cele mai bune diete. Cred ca e acceptabila.

Dieta Slim Fast este echilibrata, bogată în calciu şi proteine. Se manaca putin, dar de şase ori în zi. Puteţi adăuga fructe, iaurt şi brânza, legume proaspete, carne şi nuci. Acesta poate fi considerat ca fiind cel mai bun plan de dieta pentru a pierde în greutate, în special pentru adolescenti.

Dieta Negativ calorica cuprinde o lista de produse alimentare a căror conţinut caloric este mai mică decât totalul de calorii consumate numai pentru a le digera. Include grăsimi putine, fructe şi legume.

Niciun comentariu: