luni, 21 iunie 2010

Dieta cu grapefruit

Aceasta dieta se bazeaza pe premisa ca grapefruitul are proprietati de ardere a grasimilor. Dieta dureaza 12 zile, dar dacă o persoană doreşte să o continue, trebuie să aibă cel puţin două zile de pauză. Deşi nu există dovezi certe că grapefruit arde grăsimile, unii au relatat povești de succes.

Alimente:

Mesele sunt însoţite de grapefruit. De asemenea, este recomandat să se bea aproximativ 8 pahare de apa pe zi, și cine obișnuiește, poate bea de cafea. Aceasta dieta rigidă nu permite carbohidrati şi nu permite gustări intre mese. Consumul de legume mai este încurajat şi este permis să se pregătească cu unt.

Mese:
Pentru micul dejun, o masă tipică implică o jumatate de grapefruit, ouă, şuncă, cafea sau ceai.
La prânz şi cină - grapefruit (natural), salata, şi carne de orice fel.

O persoană care ține aceasta dieta poate slăbi în scurt timp datorită aportului caloric foarte scăzut . În funcţie de persoana, conţinutul de calorii poate fi atât de scăzută încât să fie insuficient pentru activitatea de zi cu zi. Oameniicare au ținut aceasta dieta au raportat ameţeli şi tulburări gastrice.
În general, este mai bine să se evite aceasta dieta, dacă sunteţi în căutarea unui mod sănătos de pierdere a kilogramelor.

Niciun comentariu: