luni, 14 mai 2012

Cura de slăbire cu mere

Se mănânca câte un măr înainte de fiecare masă principală. 

Fibrele din mere te fac sa te simti plin si dulceata lor reduce pofta de dulce. Alimentația va avea un aport relativ redus de carbohidrati si de grasimi saturateZaharurile rafinate sunt eliminate.

Se mănanca de 4 - 5 ori pe zi

Cei care tin dieta sunt sfatuiti sa consume 4-5 mese mici pe zi, care ar trebui să se bazeze pe alimente sanatoase,  sarace in grasimi. Fiecare masa sau gustare ar trebui să conţină, de asemenea, o sursa de proteine ​​slabă, deoarece acest lucru a fost demonstrat că reduce apetitul şi  îmbunătăţeste pierderea in greutate.

Mananca o multime de fructe şi legume

- pe lângă cele 3 mere, sase portii de alte fructe şi legume. Acest lucru vă va permite să reduceți aportul de calorii fără a experimenta senzatia de foame.

Alimente recomandate

Mere, branza de vaca degresata, iaurt degresat, oua, piept de pui, curcan, carne de vită macră, somon, fulgi de ovăz, orez brun, broccoli, salata verde.

Exemplu de dieta

Mic dejun
măr
omletă cu brînză
o cană fulgi de ovăz


Gustarea de dimineaţă
 ½ ceasca de branza de vaci
½ ceasca iaurt fara grasimi


Prânz
Măr
Piept de pui la grătar
2 cesti de broccoli fiert
½ ceasca de orez brun
Gustare de după-amiaza Cappuccino shake


Cină
Măr
Somon la grătar
Salată verde

Merele contin fibre solubile, care ajuta la reducerea nivelului colesterolului, și flavonoizi care ajuta la prevenirea bolilor de inima, accident vascular cerebral şi unele tipuri de cancer. Mesele sunt echilibrate, cu o combinatie de proteine ​​slabe, carbohidrati complecsi, fructe şi legume. A mânca un măr înainte de fiecare masă şi planul de masă va reduce pofta de mancare, și probabil va produce pierderea in greutate. Merele sunt, de asemenea, o sursa excelenta de fibre, care au multe beneficii pentru sănătate.

Niciun comentariu: