duminică, 13 mai 2012

Accesoriile ne pot face mai slabe

Accesorizarea unei tinute este foarte importanta, pentru a obtine anumite efcete optice, dar in general este neglijata.
Nu este bine sa se exagereze purtand prea multe accesorii - margele, manusi, esarfa, ceas, bratara. De obicei, un accesoriu atrage imediat privirea (involuntar), de aceea se folosea un snur rosu impotriva deochiului (sau un talisman sau alt accesoriu), pentru ca astfel se mai diminua din intensitatea privirii.
Deseori, cea mai mare greşeală pe care o fac femeile nepricepute este aceasta exagerare in privinta accesoriilor. Accesoriile acţionează ca puncte de focalizare a privirii.

Proportiile gentii:
In general se acorda atentie culorii, materialului.
Ideal este ca geanta sa fie proporţionala cu mărimea corpului.
Nu există o formulă matematică pentru a descoperi marimea perfecta.
Dacă aveţi silueta in forma de mar, evitati geanta cu curea scurta care e mai mare și face punctul de contact mai mare. . Acelaşi lucru este valabil pentru genți mai mici suspendate , pentru corpul în formă de pere. Atunci când alegeţi o geantă,  e bine ca aceasta să atîrne în mai aproape de caracteristicile dvs. măgulitoare şi nu pe zonele dvs. cu probleme.

Cercei
De departe preferații mei, au capacitatea de a transforma o vestimentaţie casual într-una potrivită pentru o cina la lumina lumânărilor. Există foarte puţine lucruri care ar putea fi în neregulă cu cerceii, dar sunt câteva lucruri care trebuie să se ia în considerare.

1. Forma  feței
Dacă aveţi o  fata rotundă, să se evite cercei mari, rotunzi sau cercuri. În schimb încearca să o echilibrezi  cu ceva mai subtire sau pătrat. Ulterior, în cazul în care aveţi o față îngustă sau lungă puteți purta cercei mai rotunjiti.
2. Dacă alegi cercei colorati,  nu trebuie să se potrivească cu ținuta dvs. complet.
incerca o culoare ca un mod de a-i evidenţia. De asemenea, încercaţi să o culoare care se asortează cu  ochii bine, să atragă atenţia.

Coliere, braţară şi ceasuri

Aici, din nou Trebuie să subliniem proporţiile.
Coliere sunt deosebit de utile în a crea vrem să creăm  iluzia unui tors mai lung. Evitaţi colierele care stau prea aproape de gat. Acesta va scurta trunchiului dumneavoastră şi te fac să apară mai voinic. Utilizand o varietate de lungimi de coliere vei crea linii verticale vizuale care te face să pari mai subțire.

Niciun comentariu: