luni, 23 mai 2011

Pierde în greutate în mod natural

Nu este niciodată prea târziu pentru începe o cură, pentru a pierde în greutate. În general, persoanele care țin o cură au tendinţa de a reveni la vechile lor de obiceiurile alimentare, de a reveni la sedentarism. O abordare rezonabilă în vederea pierderii în greutate este să alegem un regim alimentar ridicat în glucide complexe, în fibre, moderat în proteine şi scăzut în grăsimi. Un complex de glucide este cartoful la cuptor, dar fără unt şi smântână. Fibrele înseamnă fructe și legume.

Una dintre cele mai mari iluzii ale anilor 1990  a fost faptul că "fără grăsimi" înseamnă "non-îngrăşare." Adevărul este că se ingeră o mulțime de calorii , chiar din alimentele fără grăsimi. 

Experţii spun că ar fi mai bine să mâncaţi la fiecare trei-patru ore, dar alimente sărace în grăsimi. 

Niciodată nu sări peste o masă, ci ia gustări dese, sănătoase. Pierderea în greutate este un proces natural şi nu un capriciu. Prin urmare, fii perseverent, dezvoltă-ți auto-controlul, disciplina.

 Alege gustări sănătoase, cum ar fi o felie de pâine prăjită din cereale.

Ține evidenţa fiecărui aliment pe care-l mănânci şi de fiecare activitate pe care o faci. Când spui natural, înseamnă că nu trebuie să apelezi la ajutoare (medicamente) pentru a pierde în greutate.

Niciun comentariu: