Una dintre cele mai mari iluzii ale anilor 1990 a fost faptul că "fără grăsimi" înseamnă "non-îngrăşare." Adevărul este că se ingeră o mulțime de calorii , chiar din alimentele fără grăsimi.
Experţii spun că ar fi mai bine să mâncaţi la fiecare trei-patru ore, dar alimente sărace în grăsimi.
Niciodată nu sări peste o masă, ci ia gustări dese, sănătoase. Pierderea în greutate este un proces natural şi nu un capriciu. Prin urmare, fii perseverent, dezvoltă-ți auto-controlul, disciplina.Alege gustări sănătoase, cum ar fi o felie de pâine prăjită din cereale.
Ține evidenţa fiecărui aliment pe care-l mănânci şi de fiecare activitate pe care o faci. Când spui natural, înseamnă că nu trebuie să apelezi la ajutoare (medicamente) pentru a pierde în greutate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu