miercuri, 27 octombrie 2010

Cură cu morcovi

Se ține timp de 1-2-3 săptămâni sau câte 2 zile pe săptămână.
Se consumă ceai, iaurt, suc de fructe/legume, morcovi cruzi, morcovi fierți, supe de legume. 

Orientativ:

Dimineața:
 o lingurita de miere intr-un pahar cu apa, cu o lingurita de otet de mere sau suc de lămâie (de exemplu, eu nu suport oțetul, dar lămâia da).
·o ceasca de ceai si 400-500 g morcovi cruzi dați pe răzătoare cu doua lingurite de ulei de măsline. 

· Ora 11: ceai, apa minerală, suc de fructe.

· Ora 14: o farfurie cu supă și 200-500 g morcovi fierti.

· Ora 17: lichide

· Cina: supă 

· Dupa ora 20 - lichide.

2 comentarii:

Anonim spunea...

unde e iaurtul in meniu?

VIATA spunea...

Iaurtul este....când vrea fiecare.