Dieta cuprinde multe legume care vor reechilibra metabolismul. Scaderea in greutate va fi insotita de o imbunatatire a digestiei, necesara pastrarii siluetei.
Luni
Dimineata: o jumatate de ceasca cu suc de portocale; un ou; o felie de paine; o jumatate de ceasca de iaurt; un ceai cald neindulcit.
Pranz: 150 g de ton; salata de legume cu o lingurita de maioneza si o lingurita de smantana; un ceai cald.
Gustare: o ceasca de iaurt.
Seara: 180 g carne de pui fiarta; salata de legume cu o lingura de ulei de masline; un mar mic; un ceai fierbinte.
Marti
Dimineata: o portocala; un mic bol cu cereale fara zahar; o jumatate de ceasca de iaurt; un ceai cald.
Pranz: 160 g de carne de pui fiarta; salata de legume; o felie de paine; o jumatate de ceasca de iaurt; un ceai cald.
Gustare: o jumatate de ceasca de salata de morcovi si telina (facuta cu o lingurita de ulei).
Seara: 200 g de ton; salata de legume fierte; o piersica; un ceai cald.
Miercuri
Dimineata: o jumatate de grepfrut; 50 g de branza; o ceasca de iaurt; o felie de paine.
Pranz: omleta cu ciuperci (doua oua si o jumatate de ceasca cu ciuperci); salata de legume; o felie de paine; o jumatate de ceasca cu smantana; un ceai cald.
Gustare: Doua mere.
Seara: un ou fiert tare; salata de legume cu o lingura de ulei de masline; o portocala.
Joi
Dimineata: o piersica; un mic bol cu cereale fara zahar; o jumatate de ceasca de smantana; un ceai cald.
Pranz: 100 g de branza; salata de legume cu doua linguri de ulei de masline; o felie de paine; o jumatate de ceasca de smantana.
Gustare: O portocala.
Seara: 200 g de ton; salata de legume; o jumatate de ananas; un ceai fierbinte.
Vineri
Dimineata: o jumatate de ceasca cu suc de portocale; un ou fiert tare; o felie de paine; o jumatate de ceasca cu iaurt; un ceai cald.
Pranz: 150 g de ton; o felie de paine; o jumatate de ceasca cu smantana.
Gustare: un mar.
Seara: 150 g carne de pui fiarta; salata de legume cu o lingura de ulei de masline, un ceai fierbinte.
Sambata
Dimineata: o jumatate de grepfrut; un bol de cereale fara zahar; o jumatate de ceasca cu smantana; un ceai cald.
Pranz: 100 g de branza; salata de legume; o felie de paine; o ceasca cu iaurt.
Gustare: o piersica cu o ceasca de iaurt.
Seara: 200 g ficat de pasare fript; salata de legume; o portocala; un ceai fierbinte.
Duminica
Dimineata: 50 g de branza; un ou fiert tare; o felie de paine; un ceai cald.
Pranz: 200 g de ton, doua rosii, o felie de paine, 50 g cascaval.
Gustare: o portocala.
Seara: 150 g de carne de pui fiarta; salata de legume cu o lingura de ulei de masline; o jumatate de grepfrut; un ceai fierbinte.
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