duminică, 10 mai 2009

Dieta minicarb si uleiul de cocos

Dieta de slabire bazata pe excluderea carbohidratilor are mai mare efect daca se consuma uleiul de cocos.
Alaturi de diete cunoscute, cum ar fi Atkins şi de South Beach, dieta Min carb este simplu de urmat: excludem din alimentatie zahăr, făină albă, legume amidonoase, unele fructe. Se permit legume cu frunze verzi, cereale integrale (paine, paste), pui, peşte, carne slabă. Exercitile fizice se fac in fiecare zi.
In general, nu se tine pe termen lung.
Specialistii spun ca efectul este m vizibil daca s einclude in dieta ulei de nucă de cocos.
Acest ulei de nucă de cocos accelereaza rata metabolica; innunele zone ale globului - cum ar fi Yucatan - uleiul de cocos este o comun în fiecare casă.
Studiile au arătat că, dacă este consumat de ulei de nucă de cocos în fiecare zi se poate accelera metabolismul; astfel seexplica de ce in Mexic sunt mai puţini oameni grasi. În ţările asiatice, sa observat că cei care consumă cantităţi mari de ulei de nucă de cocos prezintă cea mai scăzută rată de boli de inimă.
Diferenţa dintre uleiul de nucă de cocos şi alte uleiuri vegetale consta in faptul ca uleiul de cocos conţine acizi graşi cu lanţ mediu, si nu cu lanţ lung. Mai puţina grăsime este depozitata in corp. Ulei de nucă de cocos îmbunătăţeşte funcţia tiroidei, a progesteronului - hormoni raspunzatori de arderea grasimilor.
Este un ulei bun pentru sănătatea inimii, are efect antigungic si antiviral.
Se recomanda un consum de de două-trei linguri pe zi., dar incepem tratamentul cu o lingură pe zi. Se poate folsi la prăjire, coacere, sotare.

Niciun comentariu: