joi, 6 decembrie 2012

Dieta cu suc de lămâie și apă

Lămâia este plină de vitamina C, care ajuta la absorbtia calciului și îl stochează și în celulele grase ale organismului, ceea ce ajută organismul să ardă mai multe grasimi. Vitamina C stimulează, de asemenea, sistemul imunitar și ajută în lupta împotriva răcelilor comune.
Pectina din coaja de lamaie ajuta la pierderea in greutate prin combaterea poftei de zahăr și totodată face corpul sa absoarba mai putin zahar. Lamâia produce, de asemenea, un acid biliar, care ajută la eliminarea toxinelor.
Deși lamâia contine acid citric, acesta devine alcalin o dată metabolizat. Lămâia ajută la menținerea pH-ului organismului. Cercetarile sugerează că oamenii pierd in greutate mai repede cu o dieta alcalină mai mult decât cu o dieta acida.
Sucul de lamaie trebuie să fie completat cut multă apă, pentru ca proprietatile diuretice de lamaie ajuta la excreția toxinelor, prin urinare.
Lămâia poate crește anticorpii și WBC în organism și stimulează sistemul imunitar.
În cazul în care gustul apei cu lamaie este greu desa consuportat, se adăuga un pic de miere pentru a îmbunătăți gustul.
Adăugarea de suc de lamaie la marinarea unor alimente poate reduce indicele glicemic al alimentelor .

 Dieta 
8 pahare de apă
Sucul de la 1 lamaie

Există mai multe variante ale acestei diete, dar aceasta este o reteta simpla dar eficienta pentru pierderea in greutate.
Nu se ține mai mult de 3 zile, pentru prima dată. Dacă nu observați nicio îmbunătățire în metabolismul dumneavoastră și bunăstarea generală a organismului, atunci poti sa o prelungești pana la 5 zile.
Dacă intenția dumneavoastră este să nu piardeți în greutate, ci doar pentru a curăța corpul, atunci aș sugera să mănânce o masă normală echilibrată - cereale integrale, legume și fructe și se bea doar apa cu lamaie pe tot parcursul zilei, Acest lucru vă va ajuta să eliminați toxinele din organism

Niciun comentariu: