luni, 18 martie 2013

Dieta cu apă

  Dietele cuapă, de obicei, consta în folosirea apei ca aport principal în regimul de. pierdere in greutate. Există câteva tipuri diferite de diete de apa .
Oamenii care sunt supraponderali sunt de multe ori deshidratați și le afectează rata de metabolizare. cel puțin  8 pahare de apa pe zi sunt recomandate pentru ca organismul să fie hidratat de ajuns. Menținerea corpul dvs. la un nivel optim de hidratare crește metabolismul și rata de ardere a grasimilor.
Apa scoate toxinele din organism si mentine functionalitatea ficatului. Apa, de asemenea, actioneaza ca un colon cleanser. Aceasta va ajuta sa scapați de toxinele acumulate în organism din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase.
Dieta
Aceasta este o dieta de 5 zile
 Ziua 1 a dietei apă
- trebuie sa beti aproximativ 8 pahare de apă  și suc de mere este. Puteți consuma, de asemenea, merele proaspete, dacă nu aveți încă un storcator. Ideea din spatele acestei este că merele conțin acid malic, care va elimina toxinele din ficat. Unii oameni susțin că poate inmuia chiar pietrele vezicii biliare, dar eu cred că ai nevoie de un consum de  mai mult de 3 zile, pentru a realiza acest lucru.
Dacă aveți pofte poti consuma pepene galben sau orice alte fructe.
Ziua 2
Aceasta este ziua in care ai nevoie de 2 pahare suplimentare de apă , pentru a alunga toxinele din ficat
- puteti consuma anumite legume. Se sugerează  morcovi, ce au zahăr atât de necesar ca să te simți energizat, în același timp. Se recomandă să se consume legume crude în loc de gătite, pentru valoarea nutritivă mai mare.
Ziua 3
Astăzi vă puteți limita la 8 pahare de apa, deși puteți consuma mai mult, dacă este necesar. Astăzi puteți consuma nelimitat  fructe si legume - fierte sau aburi, fără sare. Pielea ta va fi aspect sanatos astăzi.  Cei mai multi oameni care nu continuă dieta nu va pierde din greutate, caci în primele 2 zile de dieta este doar detoxifiere. Deși în primele 2 zile s-ar fi curatat ficatul și rinichii un pic, încă poate să nu fie suficient.
Ziua 4
Dacă ai verifica greutatea astăzi, ar trebui să fie redusă, comparativ cu Ziua 1.
- se vor consuma 8 pahare de apa azi, ca de obicei. În plus față de apă azi poți mânca lapte și banane. Nu sunt alte fructe si legume permise astăzi.
Ziua 5
- trebuie să crească aportul de apă la cel puțin 10 pahare de apa
- mai poti consuma rosii. Puteți mânca cât de multe doriți. Este recomandat sa mananci cel puțin șase roșii astăzi.
-poti consuma un pic de carne de vită.
 Ziua 6
-  cel puțin 10 kg mai puțin decât  Ziua1.
- mâncați legume fierte in aburi si preparate. Limitati consumul de alimente bogate în acizi grași.

Dieta cuapă este mai  ieftină decât majoritatea altor diete și nu are efectele secundare cunoscute. Chiar dacă nu s-a pierdut in greutate in cele cinci zile, corpul tau va  fi mult mai sănătos datorită toxinelor pe  care le-a excretat.

Niciun comentariu: