Mic dejun - variante :
O
cutie de iaurt degresat cu o jumatate de cana de fructe taiate in
bucatele (mere, banane, portocale), cu germeni de grau
sau
O
cana cu branza de vaci cu o jumatate de lingurita de zahar si praf de
scortisoara - 2 bucati de paine de secara prajita - 3 smochine
sau
o
cana si jumatate cu cereale integrale la care se adauga o jumatate de
cana cu lapte , un mar sau o banana
sau
o cana cu suc de portocale - o felie de paine de secara prajita - 30 g de cascaval degresat
sau
o cana si jumatate cu cereale peste care se toarna o jumatate de cana cu lapte cu 0.1% sau 1.8% grasime
La prânz
Se face o supă de pui cu:: - un pui; Pastarnac - 3 bucati; - telină - 2 bucati; - Morcovi - 2 bucati; - Ceapa - o bucata; - Usturoi - 3 catei; - Patrunjel - o legatura; - Sare si piper; - Zeama de lamaie - dupa gust.
Se pune puiul tăiat bucăţi la fiert, la foc mic: Dupa ce a fiert, se lasa la racit, se curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si se pune din nou la fiert. Se adauga ceapa, usturoiul, morcovul, telina si pastarnacul si se lasa la fiert încă 15 minute. Se adauga patrunjelul la final. Se sareaza, se pipereaza si se adauga zeama de lamaie.
Seara se repetă prînzul sau micul dejun.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu