duminică, 18 mai 2014

Dieta de vară


Pentru ca se apropie sezonul calduros, tot mai multe persoane incep sa devina atente la ceea ce mananca, incep sa aloce mai mult timp pentru redefinirea siluetei.
Chiar daca, in timpul sezonului rece, multi dintre noi sunt ceva mai neglijenti cu silueta, nu trebuie sa uitam ca se apropie vara, care va aduce foarte multe zile in care hainele vor fi de prisos. Astfel, daca doriti sa aratati cat mai bine in costum de baie sau in haine mulate, Dieta de vara va fi alegerea ideala.

Acest regim alimentar ne permite sa slabim consumand alimente din mai multe categorii, trebuie doar sa respectam meniurile predefinite si sa ne inarmam cu multa ambitie si rabdare.
Rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara, indiferent de varianta pe care o veti adopta (trebuie sa stiti ca exista mai multe variante pentru aceasta dieta). In mare parte, acest regim alimentar ne invata sa mancam sanatos, echilibrat si sa nu ne punem sanatatea in pericol prin infometare.

Ideal ar fi ca si dupa finalizarea acestui regim alimentar sa respectati cat mai multe principii alimentare sanatoase, sa va hidratati corect si sa faceti cat mai multa miscare.
In timpul verii este mai usor sa respectam un anumit regim alimentar pentru ca este foarte cald afara, iar aceasta caldura ne reduce pofta de mancare. Tot in aceasta perioada gasim cu usurinta fructe si legume proaspete, astfel putem manca pe saturate alimente sanatoase, sarace in calorii.
Nu este interzis sa consumati carne in aceasta perioada, trebuie doar ca aceasta sa fie saraca in grasimi si sa fie gatita sanatos. Salatele trebuie sa insoteasca mesele in care consumati carne, iar supele ar trebui sa fie cat mai des consumate. Nu uitati ca mancatul tarziu este daunator sanatatii, pentru ca stomacul trebuie sa aiba timp sa digere alimentele consumate.
Timp de 3 saptamani, perioada in care trebuie sa urmati dieta, veti slabi pana la 7 kilograme, trebuie doar sa respectati meniurile alimentare predefinite pentru aceasta perioada.
Sfaturi absolut necesare pentru a tine dieta de vara veti gasi aici.

Incercati sa renuntati la alimentele procesate, la carbohidratii rafinati, dar si la tot ce inseamna bauturi carbogazoase sau alcoolice. Mesele principale ale zilei trebuie respectate, la fel si gustarile dintre acestea, iar in ceea ce priveste hidratarea corecta, apa plata, ceaiurile si sucurile naturale din fructe sunt recomandate. Sportul este indicat in timpul Dietei de vara, la fel ca si in cazul altor regimuri alimentare, asadar nu uitati sa faceti cat mai multa miscare de fiecare data cand aveti ocazia. 
Daca nu agreati nici un fel de activitate fizica, puteti incerca sa faceti plimbari prelungite in aer liber sau sa renuntati la scarile rulante si la lifturi.
Chiar si dupa ce finalizati dieta, este indicat sa respectati principiile alimentare care incurajeaza adoptarea unui stil de viata sanatos. Doar in felul acesta veti reusi sa va mentineti cat mai mult timp silueta, veti reusi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ceea ce va ofera viata.
Cat de mult ati reusit sa slabiti urmand acest regim alimentar si in ce perioada de timp?
Ati intampinat dificultati in ceea ce priveste respectarea meniurilor predefinite?                      
Asteptăm opiniile dv.                                                                                                                                                                                                  


Niciun comentariu: