vineri, 16 mai 2014

Dieta Iuliei Jianu

Se slăbeste nouă kilograme în zece zile, dar problema e ca nu trebuie să consumi niciun fel de mâncare.
Se beau în fiecare zi 12 pahare dintr-un cocteil alcătuit din suc de lămâie, sirop de arţar sau melasă, apă şi piper cayenne. Această băutură poate fi consumată rece, pe post de suc răcoritor, dar şi fierbinte, ca un ceai.
Se mai consumă un ceai laxativ în fiecare seară, iar dimineaţa, pe stomacul gol, se bea un litru de apă în care au fost dizolvate două linguriţe cu sare de mare neiodată.
Este o dieta dura si nu o recomand nimanui, fara o analiza temeinica a starii de sanatate.
Pe linga post negru, se mai adauga si laxativ si acea bautura cu sare, iar toate acestea, dupa parerea mea, pot avea consecinte nefaste pt. multe persoane. Sincer, eu nu o recomand.
Unele persoane au incercat dieta si au renuntat dupa prima zi.
 Prepararea băuturii
o ceaşcă de sirop de arţar sau melasă, o ceaşcă de suc de lămâie, o linguriţă cu piper cayenne şi trei litri de apă plată.
Cantităţile sunt pentru o zi - cam 12 pahare
Iata ce am mai gasit onine despre aceasta dieta:
Efecte
 - ajută la eliminarea toxinelor şi a blocajelor din sistemul digestiv.
În primele două-trei zile ale dietei, glicemia va scădea foarte mult, iar organismul va fi tentat să-şi reducă metabolismul. Veţi simţi slăbiciune în muşchi, dureri de cap, ameţeli, greaţă.
imba foarte încărcată. Aceasta este prima fază a detoxifierii organismului şi cea mai greu de trecut, pentru că senzaţia de foame va fi foarte puternică.
În următoarele trei-patru zile ale dietei, corpul începe să transforme grăsimile acumulate. Tenul poate deveni mai gras şi nu e exclus să vă apară câteva coşuri. Pielea va fi mai palidă decât în mod obişnuit. Senzaţia de foame se mai potoleşte însă. Corpul începe să se obişnuiască astfel cu dieta, iar sistemul digestiv îşi va canaliza energiile pe detoxifiere. Activitatea celulelor albe din organism va creşte. Periodic, sistemul limfatic va elimina cantităţi de mucus prin nas sau prin gât. Volumul acestui mucus galben ce se elimină poate fi uneori şocant. Sinusurile vor trece printr-o perioadă în care veţi avea senzaţia că sunt înfundate, ca apoi să se cureţe în totalitate. Respiraţia va fi însă tot neplăcută, iar limba încărcată.
După cel puţin o săptămână în care aţi consumat doar amestecul de sirop de arţar cu suc de lămâie şi piper cayenne, vă veţi simţi mult mai energică. Senzaţia de foame deja dispare, limba nu mai este acoperită de porţiuni albicioase, ci are culoarea roz, iar respiraţia este proaspătă. Doar o cantitate mică de mucus se va mai elimina, din când în când, din organism. Puteţi însă să aveţi probleme cu muşchii - cârcei, de exemplu.
Persoanele care ţin dieta au tendinţa să fie mai emotive şi mai iritabile decât în mod obişnuit, mai ales în primele zile, când senzaţia de foame este foarte puternică.
Dieta se tine cel puţin zece zile.
Ulterior, este nevoie de timp pentru refacerea florei intestinale şi a mucusului gastric. Ideal este să începeţi să adăugaţi treptat în alimentaţie supe, fructe, legume.

Niciun comentariu: