joi, 26 iunie 2014

Dieta cu suc de portocale

Dieta cu suc de portocale este un mod foarte simplu și frumos de a pierde în greutate și a întineri, într-o perioadă foarte scurtă de timp. Este o dieta de 2 săptămâni, constând numai din suc de portocale (și apă). Puteți bea suc de portocale sau stors în stare proaspătă, după cum doriți. Tot ce ai nevoie sunt portocale organice și un storcator de citrice electric.
 Sucul de portocale este foarte usor de digerat, deci oferă o perioadă de odihnă de la digestie. Este mai puțin dramatic decât postul cu apă. celulele vor primi o curatare profunda si veti scapa de toxine.
Pentru  un pahar de suc ​​de portocale pur și simplu taie aproximativ patru portocale în jumătate și apăsați fiecare jumătate în jos pe storcator electric.

* Dieta ar putea arata astfel:
- 6 pahare pe zi. Ai putea bea 2 pahare de 3 ori pe zi, în cazul în care este mai ușor pentru tine. Ideea este de a consuma nimic, doar suc și  apă timp de 2 săptămâni. Vă recomandăm să beti 2-8 pahare de apa pe zi,  nici o altă substanță are aceeași capacitate de curățare ca și apa.
Bea sucul imediat. Nu depozitați sucul în frigider pentru mai târziu. Sucul de portocale incepe sa se ​​oxideze imediat, un proces prin care sucul pierde nutrienti si devine toxic. Nu utilizați pasteurizat, prelucrat, conservat sau orice alt tip de suc ​​de portocale. Nu numai ca este complet mort si lipsit de substante nutritive, dar este de fapt toxic. uciderea enzimelor din alimente prin încălzire sau pasteurizare face mâncarea lipsita de forța de viață.
* Portocalele conțin următoarele vitamine esențiale: A, B1, B2, B6, C, E, biotina, niacina, acid pantotenic, acid folic și. Ele conțin următoarele minerale: calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, zinc și. Portocale, de asemenea, conțin 18 de amino-acizi cunoscuti. Portocale contin carbohidrati, proteine ​​benefice si chiar și 0.16 g grăsime! Portocale contin, de asemenea, fibre, electroliți și apă organica.
Uită-te la un pahar de suc ​​de portocale. Este culoarea cea mai frumoasă.
În timpul dietei cei mai mulți oameni vor simți o creștere instantanee în energie , un pic amețeală.. Acest lucru este cauzat de toxinele eliminate din organism.
 Dieta va îmbunătăți starea pielii, parului, unghii, organe, sistemul digestiv, sistemul nervos, sistemul electrochimic, sistem de meridiane, sistemul respirator, elasticitatea tesuturilor, tonusul muscular, functia in comun, și funcția creierului.

* Dacă vă confruntați cu durere de cap sau simptome asemanatoare gripei ar putea fi colonul înfundat, toxinele fiind blocate în colon, și  re-absorbite înapoi în sistem. Solutia este de a face o clisma. Puteți cumpăra un sac de clisma de la orice farmacie. umple punga la jumătate cu apă foarte caldă, se închide , lubrifiaza duza cu ulei de măsline și se introduce ușor în rect. stai în patru labe pe genunchi în cada de baie cu si  încet scape apă prin furtunul în colon. Rămâneți în această poziție timp de un minut sau două și apoi va veti simti presiunea de a elimina. Face acest lucru. Așteptați încă 1-5 minute și s-ar putea simți presiunea de a elimina din nou. Face acest lucru. Așteptați timp de 5 minute. Apoi umple sacul de clisma și începe din nou întregul proces. Făcând acest lucru de două ori la rând scapi de  orice blocaje pe care le aveți în colon

* Este foarte bine faceti exercitii fizice în fiecare zi la JO dieta.  o plimbare de 2 oră în fiecare zi, in afara.

* portocale contin acid citric. Acest acid poate fi daunator pt. dinti. Spala-te pe dinti cu o pasta de dinti natural. (Asigurați-vă că pasta de dinti nu conține lauril Sulfiti sau de legume / soia / proteine ​​din grâu hidrolizat). Acidul citric începe să afecteze dintii aproximativ 20 de minute după ce se bea.  Dacă nu aveți posibilitatea să vă spălați pe dinți de fiecare dată, cel puțin cu apă faceti clătirea dintii. Acest lucru va ajuta oarecum. De asemenea, extrem de util pentru dintii dvs. este de a bea suc cu un pai,.

* Rezultatele dietei

Va veti simti aproximativ cu10 ani mai tânără. Vei dormi mai bine. Veți avea o abundenta de energie.  Probabil, veti fi pierdut între 10 și 20 de kg.


* Varianta mai nutritiva a dietei:

Lista de cumparaturi:

fructe (in cea mai mare parte cultivate pe plan local)
legume (la fel ca mai sus)
nuci (proaspete, organice, în coajă, dar preferabil la frigider dacă nu sunt în coajă)
semințe (vrac decojite de floarea-soarelui și de dovleac )
tahini (susan )
uleiuri (de masline organic presat la rece, seminte de canepa si uleiuri de in)
măsline (măsline Kalamata )
migdale
miere
sare de mare nerafinată

Aici este un plan de meniu a sugerat pentru primele patru zile :

Ziua 1
Mic dejun - Banana / suc)
Prânz - Banane
Cina - Salata de fructe (fructe blânde, cum ar fi banane, mango, papaya )

Ziua 2
Mic dejun - fructe
Pranz - Salata verde cu sos de avocado / lamaie (
Cina - suc

Ziua 3
Mic dejun - fructe
Pranz - Seedmilk (seminte de floarea soarelui înmuiate pentru 4-8 ore amestecate cu apă în blender )
Cina - Salata

Ziua 4
Mic dejun - fructe
Masa de prânz - lapte de migdale (migdale înmuiate timp de 6-12 ore, amestecate cu apă)
Cina - suc

* o Portocala are
Calorii - 62 g
Proteine ​​- 1.23 grame
Glucide - 15,4 g
Fibre - 56 g
VITAMINE
Vitamina A - 269 UI
Vitamina B1 - 0.114 mg
Vitamina B2 - 0.052 mg
Vitamina B6 - 0.079 mg
Biotina - 1,8 mcg
Niacina - 0.369 mg
Acidul pantotenic - 0.328 mg
Acidul folic - 39,7 mcg
Vitamina C - 69,7 mg
Vitamina E - 0.43 UI
MINERALE
Calciu - 52 mg
Cupru - 0.059 mg
Fier - 0.13 mg
Magneziu - 13 mg
Mangan - 0.033 mg
Fosfor - 18 mg
Potasiu - 237 mg
Seleniu - 2.5 mcg
Zinc - 0.09 mg
LIPIDE
Total de grăsimi - 0.16 g
Colesterol - 0 mg
AMINOACIZI
Triptofan - 0.012 g
Treonină - 0.02 g
Izoleucina - 0.033 g
Leucina - 0.03 g
Lizină - 0.062 g
Metionina - 0.026 g
Cistină - 0.013 g
Fenilalanină - 0.041 g
Tirozina - 0.021 g
Valina - 0.052 g
Arginina - 0.085 g
Histidina - 0.024 g
Alanina - 0.066 g
Acid aspartic - 0.149 g
Acidul glutamic - 0.123 g
Glicina - 0.123 g
Proline - 0.06 g
Serina - 0.042 g

Copyright Ekaya Institutul de Viață Alimente Educație , 2004-2011

Niciun comentariu: