duminică, 21 decembrie 2014

3 alimente de mare ajutor în curele de slăbire

Sunt alimente ca banane, morcovi, migdale, bune pentru a se consuma pentru a pierde in greutate?


Bananele
conţin potasiu, care este un mineral esential care uneori lipseşte, dacă sunteți pe o dieta. În plus, ușurința cu care bananele pot fi ambalate, transportate şi mâncate le face o alegere excelentă, dacă sunteți la o dieta. În timp ce bananele sunt relativ sarace in calorii si grasimi, au o mulțime de fibre. Fibra este un nutrient esențial, pentru că vă ajută să  te simti mai plin și previne mancatul in exces, la mese viitoare. Pe scurt, bananele sunt o alegere bună dacă sunteți pe o dieta, deoarece acestea sunt sarace in calorii si grasimi.


Morcovii
sunt o alegere excelentă. Nu numai ca sunt încărcati cu morcovi vitamine, minerale si antioxidanti, dar conțin o cantitate mare de apă, care este importantă, ca să te simti plin. În plus, morcovii contin fibre, esențial în pierdere în greutate sanatoasa. Fibrele dit în morcovi sunt lent asimilabile.a. Acest lucru înseamnă că e nevoie de o lungă perioadă de timp pentru ca aceasta să părăsească stomacul și, prin urmare, vă ajută să vă simțiți sătul. În plus, fibra este eficace în tratarea și prevenirea unor probleme de sanatate, inclusiv boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, unele tipuri de cancer, inclusiv a cancerului de colon.


Migdalele
 -contin cantitati mari de fibre alimentare - în special în pielea de migdale. În scopul de a obține beneficii optime, asigurați-vă că au încă piele. În plus, contin o cantitate relativ mare de grasimi "sănătoase".
Spre deosebire de grăsimile saturate și trans, care au fost legate de dezvoltarea de boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, grasimile sanatoase pot preveni unele dintre aceste afecțiuni cronice. Atunci când alegeți migdale, să fie fără adaos de sare sau aditivi.

Niciun comentariu: